Източник lamqta.comОвен  Вашият любим човек днес ще бъде някак апатичен и

...
Източник lamqta.comОвен  Вашият любим човек днес ще бъде някак апатичен и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Сложен и напрегнат ден с много работа! Най-лоша е ситуацията за

Източник lamqta.com

Овен 
Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде някак равнодушен и безучастен към ставащото. Едва ли Вие ще сте отговорни за това, само че въпреки всичко си заслужава да уточните някои елементи: може и Вие да имате отношение към съществуването на такова въодушевление. Опитайте се да изясните всичко в елементи. 

Телец

Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго. 
 

Близнаци

През този ден свръхважни събития в фамилиите на Близнаците не се плануват. Вероятни са дребни различия с децата, които при неумело държание може да прераснат в огромен и усложняващ се спор. Звездите Ви поучават, да не следвате своите страсти. Днес разсъдъкът ще Ви бъде най-хубав асистент. Конфликти са евентуални с Овни и Телци.
 

Рак

През този ден Вашият обичан човек може да постъпва несъответстващо и непредсказуемо. Но единствено не за Вас: неговите модели на държание сте изучили доста от дълго време и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво значи и за какво го прави, и дори да ги предупреждавате за вероятни рискове.
 

Лъв

Бъдете подготвени за тежка битка с дребни битови неприятности в огромно количество. При това най-трудната задача ще бъде не да излезете победител, а да не започнете да ругаете в ентусиазъм на извънредно неспокойствие и да извършите останалите на пух и прахуляк.
 

Дева

Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му...
 

Везни

Никой няма да Ви забрани да смятате себе си по-умни от обкръжаващите Ви като цяло, и от Вашия обичан в частност. Само че би било прекомерно безразсъдно, в случай че решите да демонстрирате своето предимство.
 

Скорпион

Достатъчно! Накрая към този момент е пристигнало време, да се освободите от всички тези рискови усеща, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и дори си позволете и малко развлечения. Вероятно към този момент от самата мисъл, че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, към този момент в действителност ще сте добре. Но в случай че желаете да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с обичания човек.
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.
 

Водолей

Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.
 

Риби

Твърде доста ще са страстите и вълненията Ви през този ден ( а и много постоянно ще са безпричинни), само че това ще затрудни съсредоточаването Ви върху действия и задания, изискващи внимание. Очертава се комплициран и под напрежение ден. Не са изключени различия с сътрудници и другари, както и спорове с шефовете. Обстоятелствата ще Ви накарат да методите чисто на практика и съгласно случая. Не заемайте прочувствено обвързани позиции! С околните са вероятни и дребни различия, и съществени спорове. Старайте се, да не допускате нажежаване на пристрастеностите и по-често си напомняйте, че и неприятният мир е за предпочитане пред положителната свада.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР